Tag: деца

Хуманитарна акција за Свратиште за децу Београд

Студентска организација “СЕФА – Студенти Економског факултета” са Економског факултета у Београду организује хуманитарну акцију за Свратиште за децу Београд.

СЕФА организује хуманитарну акција за Свратиште за децу Београд