Како да развију предузетнички дух и стекну вештине за унапређење каријере или сопственог посла, млади од 22 до 30 година могу научити кроз Програм БустУп-4-СтартУп од јула до краја новембра у Нишу и на онлине тренинзима. Позив је намењен младима из Ниша, Лесковца, Алексинца, Прокупља, Пирота, Бојника и Димитровграда на почетку каријере, онима који би да мењају посао или су покренули сопствени бизнис.

“Boost Up-4-Start Up” – Твоја каријера је у твојим рукама

 

Boost Up-4-Start Up – Твоја каријера је у твојим рукама

Конкурс за учешће отворен је до 15. јула, а пријаве су НА ЛИНКУ. Програм садржи 6 тренинг сесија и 3 консултације са сертификованим тренером, а траје од 25. јула до 1. новембра. Агенда је НА ЛИНКУ, а питања о Програму могу се слати на мејл info@dzedajskipokret.rs.

Организатори из Џедајског покрета кажу да је обезбеђно учешће за укупно 30 младих.

“Бесплатан програм подршке за 30 младих ће им омогућити и провести их кроз драгоцена нова искуства, заједно са тимом искусних бизнис ментора и експерата, са којима ће практично радити на стицању знања и вештина које ће им помоћи да јасно поставе своју каријерну стратегију и заузму своје место на тржишту запошљавања”, наводе.

Кроз Програм ће стећи знања и вештине и упознати алате који ће им помоћи да прецизно дефинишу личне циљеве, поставе визију и мисију своје каријере, усвоје предузетнички и менаџерски начин размишљања. Сазнаће и како да професионално поставе свој ЛинкедИн профил (обезбеђен је и photoshoot), а до краја Програма имаће јасну стратегију свог пословног развоја.

“Кроз Програм ће моћи да се повежу са стручњацима, менторима, оствареним пословним људима, иновативним компанијама и другим амбициозним младим људима који желе да остваре своје каријерне потенцијале, као и са институцијама и организацијама које им могу бити ослонац и подршка и на даље”, додају из Покрета.

Резултати конкурса биће познати до 18. јула, а велико отварање је 25. јула у Научно технолошком парку у Нишу.

Пројекат “Boost Up-4-Start Up”спроводи Џедајски покрет, а финансира Министарство туризма и омладине Републике Србије. Партнер на пројекту је Научно технолошки парк у Нишу. Пријатељи пројекта су Go2flow couching компанија из Београда и Media reform центар из Ниша.

Иначе, Џедајски покрет је иновативна организација у области омладинског рада и личног развоја, са више од 10 година искуства у пружању подршке појединцима, организацијама и предузећима која доприносе одрживом развоју друштва.

Извор: Стартуј

Leave a comment