Тијана Богићевић је 21. јуна својим суграђанима уприличила вече за памћење и још једном доказала да са пуним правом носи титулу једне од најбољих поп певачица у региону.

Својим вансеријским гласом и најлепшим љубавним песмама, по којима је препознатљива, Тијана је приредила прави спектакл под отвореним небом, на крову тржног центра „Променада“. Концерт је започела песмом „Крила од дима“, са којом је 2023. победила на „Београдском пролећу“,
након које су се пуна два сата низали хитови: „Чудо“, „Велики прасак“, „Јавна тајна“, „Стоти дан“, „Разочарао“, „Само не ћути“, „У реду“, „Поново“, „Готово“, „Безусловно“, „Тражим“ и др.

У току концерта поп звезда је изненадила своје Новосађане и на бину извела Јелену Ђурић, девојку која је пре само неколико дана на концерту у Крагујевцу спонтано отпевала део песме “Ширина“ и својим гласом “одувала” публику. Позната музичарка је овим концертом заједно са својим суграђанима прославила Светски дан музике и почетак лета.

Тијана Богићевић једна је од ретких домаћих уметница која готово сваке године наступа у дворанама и позориштима широм Србије, а њени поп хитови бележе више од 20 милиона прегледа на Јутјуб каналу. До неког наредног конерта, Тијана спрема објаву ливе албума и снимка са концерта у Београду и наставља рад на новом албуму, који је већ најавила песмама “Крила од дима” и “Кад одем”.

 

Фотографије: BIT Events

Leave a comment