Концерт Тијане Богићевић 21. јуна на крову ТЦ „Променада“ на Светски дан музике

Концерт Тијане Богићевић

Тијана Богићевић наступиће пред новосадском публиком 21. јуна на крову ТЦ „Променада“ и одржати свој први концерт у овом јединственом простору на отвореном.
Прошле зиме Тијана је распродала два концерта у Српском народном позоришту, чиме је још једном показала да је миљеница домаће публике. И овога пута Тијана наступа у пратњи свог бенда, састављеног од врхунских музичара, што посетиоцима гарантује уживање у раскошним музичким аранжманима и романтичним стиховима.
( Овде можете преузети Тијанину изјаву – Линк )
Тијана је 2022. године објавила свој други албум са седам нових песама, па ће поред добро познатих хитова са првог албума попут „Тражим”, „Чудо”, „Хајде онда ништа”, „У реду”, „Безусловно”, публика у Новом Саду моћи да ужива и уз песме „Умем”, „Близу”, „Чујемо се некад”, и „Готово”.
Тијана Богићевић једна је од ретких домаћих уметница која готово сваке године наступа у дворанама и позориштима широм Србије, а њени поп хитови бележе више од 20 милиона прегледа на Јутјуб каналу. Својим вокалним умећем и харизмом којом плени, Тијана годинама уназад шири своју публику, те је тако постала једна од предводница нове генерације домаће поп сцене у Србији.
Open Air концерт заказан је за петак, 21. јун у 21 час на крову тржног центра „Променада“. Улазнице можете купити на свим продајним местима Gigs Tix-a  као и онлине. 
Дођите да заједно прославимо Светски дан музике и дочекамо лето 21. јуна!

Leave a comment