Регионални семинар „PR Days  2024: Покрени причу“ одржаће се 16. и 17. маја традиционално на Факултету политичких наука Универзитета у Београду. На овогодишњим, тринаестим ПР данима учеснике ће са изазовима дигиталног света упознати стручњаци из области ПР-а и маркетинга.

Покрени причу – пријави се на PR Days 2024!

Покрени причу – пријави се на PR Days 2024!

Односи са јавношћу, спортски ПР, ТикТок, маркетинг, кампање које се памте, као и политичка панел дискусија. Међу предавачима наћи ће се ПР мушке кошаркашке репрезентације Србије Иван Ивковић, директорка за комуникације и партнерства у Нордеус фондацији Марија Беслаћ, оснивачи ЛУДУС академије Вера и Милош Стевановић, гости из региони из CTA комуникације Загреб – Гордан Турковић и Петар Танта и многи други.

Семинар је намењен студентима треће и четврте године основних студија, студентима мастер студија друштвено-хуманистичких факултета и младима чије су области интересовања ПР, маркетинг, новинарство, медији, дигитализација…

Пријаве су отворене од 26. априла до 10. маја 2024. године. Линк ка пријави налази се овде. Број полазника је ограничен. Подршку овогодишњем семинару пружио је Факултет политичких наука Универзитета у Београду.

Семинар је бесплатан, а сви учесници добијају сертификат.

Све информације можете пронаћи на друштвеним мрежама ПР Теам ФПН.

Leave a comment