Да ли стварно морамо да устајемо у 5 ујутру, покренемо бизнис до 25те и увек будемо насмејани?

Анатомија Успеха – Шта све (не) морамо?

Девета студентска конференција “Анатомија Успеха”, организована од стране мастер студената Факултета техничких наука у Новом Саду са модула Инжењерски маркетинг и мултимедији, поносно најављује своје одржавање у згради Ректората Универзитета у Новом Саду, 16. маја с почетком у 18.00 часова.

Анатомија Успеха – Шта све (не) морамо?

Ова конференција, која се традиционално одржава од 2015. године, представља значајно место сусрета за све оне који теже личном и професионалном развоју. Фокусирана на младе и њихове перспективе у модерном друштву, “Анатомија Успеха” пружа место за размену идеја, искустава и савета који доприносе остварењу циљева и изградњи успешне каријере.

У данашње време, млади су под константним притисцима друштва, посебно оних који се шире путем друштвених мрежа и других медија. Подизање очекивања и притисак да испунимо различите стандарде може негативно утицати на наш ментални и емоционални баланс.

У складу са овим изазовима, девета “Анатомија Успеха” поставља питање: “Шта све (не) морамо?” Кроз панел дискусију, учесници ће имати прилику да преиспитају и размотре очекивања која се постављају пред њих у данашњем друштву, као и да заједно пронађу стратегије за вођење избалансираног живота.

Гости панела су: 

Огњен Радић – Предузетник са богатим искуством у пословном свету. Огњен ће поделити своје личне приче и савете о постизању успеха у предузетништву и рећи нам колико се он сусретао са притисцима “морања” да успе.
Beautiful Minds J&D – Јелена Станивуковић, мастер психолошкиња клиничке психологије и психотерапије, РЕ&КБТ психотерапеуткиња и Давид Рамадани, психолог и РЕ&КБТ психотерапеут, кооснивачи су Института Beautiful Minds J&D  који се бави подизањем свести о важности менталног здравља, као и превенцијом, очувањем и оснаживањем менталног здравља људи.
Ана Глумац – Инфлуенсерка са Тикток профила покраст_зивотприца. Ана ће својом перспективом као активна инфлуенсерка донети освежавајући и духовит поглед на тему успеха и баланса у савременом свету друштвених медија.

Улаз на догађај је бесплатан, а пријава се врши путем линка за регистрацију.

За додатне информације и пријаве, посетите Инстаграм профил @anatomija_uspeha или посетите сајт anatomijauspeha2024.wordpress.com.

Придружите нам се на деветој “Анатомији Успеха” да заједно откријемо “Шта све (не) морамо?”.

Извор: Стартуј

Leave a comment