Чувена франшиза са оригиналном поставом, уз помоћ нових Истеривача духова, стиже на Арена Фан вече у четвртак, 11. априла од 19 часова. За сваког посетиоца припремљен је поклон, као и изненађење за најсрећније, а све фанове породице Спенглер очекује авантура под називом „Истеривачи духова: Ледена претња“ на великом платну биоскопа Arena Cineplex. Улазнице у продаји!

Сваки дух који је икада ухваћен, биће ослобођен!

Сваког посетиоца Арена Фан вечери очекује тематски слаткиш, а најсрећније ексклузивни поклони из филма. Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Arena Cineplex., а резервација је могућа онлајн путем апликације Arena Cineplex. или сајта .
У филму „Истеривачи духова: Ледена претња“, Спенглер породица се враћа на место где је све почело – култни ватрогасни дом у Њујорку – да би се удружила са изворним Истеривачима духова,
који су развили тајну истраживачку лабораторију како би хватање духова поставили на виши степен. Али, приликом открића древног артефакта ослободи се зла сила, и нови и стари Истеривачи духова морају удружити снаге како би заштитили свој дом и спасили свет од другог леденог доба.
Оригинална постава из прва два филма се враћа – Бил Мареј, Ден Акројд и Ерни Хадсон. На велико одушевљење млађе публике, у главним улогама су Фин Вулфхард, Мекена Грејс и Пол Руд.
Трејлер филма
Припремите се за старе Истраживаче духова, који морају да удруже снаге са својим новим регрутима како би спасили Њујорк од моћног непријатеља.
Видимо се у Arena Cineplex.!

Leave a comment