Асоцијација за афирмацију културе (АСК) објавила је конкурс за нове волонтере у Београду. Због повећања обима својих пројектних активности тражи нове чланове за свој тим.

Асоцијација за афирмацију културе расписује конкурс за нове волонтере

Асоцијација за афирмацију културе расписује конкурс за нове волонтере

Сви заинтересовани који живе у Београду, иду у средњу школу или су студенти, имају прилику да се пријаве на конкурс и стекну драгоцено искуство у раду на пројектима.

Кроз рад у АСК-у, волонтери ће имати прилику да побољшају своје вештине комуникације, стекну знање о пословној кореспонденцији, савладају основе MS office и дигиталног маркетинга, и тако унапреде своје професионалне вештине.

Осим тога, ово је прилика за све оне који желе да дају свој допринос друштву кроз активизам и иницијативу. Асоцијација за афирмацију културе је организација која кроз креативан рад и ангажовање на пољу културе, образовања и социјалног и психолошког развоја, као и заштите људских права и животне средине, доприноси унапређењу статуса младих у друштву и развоју локалних заједница у Србији, а нови волонтери ће имати прилику да се активно укључе у овај процес.

Више информација о пријави на конкурс можете пронаћи на следећем линк-у.

Пријаве су отворене до 18. априла, а сви кандидати ће бити обавештени о резултатима селекције након завршетка конкурса.

Извор: Стартуј

Leave a comment