Обликујте будућност лепоте

Уколико имате до 30 година, креативни сте, познајете технологију и можете да замислите како она мења будућност индустрије лепоте, L’Oréal Adria-Balkan вас позива да се пријавите на једно од највећих глобалних такмичења, L’Oréal Brandstorm  2024. Позив је отворен за студенте и младе из укупно 72 земље широм света, а прилику да се опробају у такмичењу са својим вршњацима имају и млади из Србије.

Обликујте будућност лепоте

Пријавите се за L’Oréal Brandstorm такмичење за младе иноваторе

Задатак за учеснике овогодишњег Brandstorm такмичења је да осмисле иновативна технолошка решења која редефинишу будућност професионалне лепоте. Најбољи тимови ће своја решења представити на регионалном финалу у априлу, а победнички тим ће се пласирати у велико међународно финале, које ће се у јуну месецу одржати у Лондону. Главна награда подразумева тромесечну праксу у Л’Орéаловом креативном седишту у Паризу, у оквиру које ће радити на спровођењу своје идеје у дело.

Позив на такмичење је отворен за све професионалце, студенте и младе до 30 година, независно од подручја студија или искуства. Заинтересовани могу да се пријаве до 25. марта 2024. године, путем онлине платформе  brandstorm.loreal.com/en.

Са циљем да привуче што већи број младих иноватора из различитих подручја, L’Oréal Brandstorm  је током три деценије постојања израстао у највеће светско такмичење у иновацијама за студенте, које сваке године окупи готово 100.000 учесника нудећи им професионално искуство које ће им омогућити да се развијају и расту. Кроз учешће у овом програму, студентима је омогућено онлине менторство, јединствени модел онлине учења, као и приступ вредним материјалима и платформама.

Ово традиционално такмичење део је L’Oréal-ове посвећености пружању подршке младим људима на почетку њиховог професионалног живота. Током протеклих година, Брандсторм се од маркетиншког такмичења претворио у технолошки изазов који одражава L’Oréal -ову амбицију да постане „Beauty Tech компанија“.

За више информација посетите: brandstorm.loreal.com

Извор: Стартуј

Leave a comment