У сарадњи са Групом ‘‘ИЗАЂИ” која предводи пројекат “Радимо заједно”Impact Hub Београд одржава Тренинг основних вештина предузетништва.

Тренинг основних вештина предузетништва

Намењен је младим ЛГБТQИ+ особама које интересује предузетништво и које су започеле, планирају или имају жељу да развију свој бизнис, а немају професионално предузетничко искуство. Овом приликом вас позивамо да се пријавите на интензивни седмодневни курс (2 сата дневно) где ће фокус бити на томе да се савладају основне вештине предузетништва и да се кроз рад са менторима и у групи одговори на следећа питања:

Како да претворим идеју у посао?

Шта је предузетништво?

Како да започнем свој стартуп/компанију?

Интензивни курс је планиран у периоду од 25. марта до 2. априла 2024. године, у хибридном формату – биће одржан у простору ”Impact Hub Београда (Македонска 21, Београд) и преко онлајн платформи.

Курс је бесплатан, а буџет за путовање аутобусом или возом до Београда и назад је обезбеђен (у случају да желиш да учествујеш уживо).

Курс се састоји од групних сесија, индивидуалне подршке, вежбе за презентацију и најзад, прилике да се идеја презентује пред публиком. Након курса следи могућност да на месечним састанцима наставите рад на идејама уз подршку ментора и предузетника из Импацт Хуб заједнице (у наредних 6 месеци).

Било би нам драго да разумемо који вид подршке би Вама био од највеће користи за Ваш бизнис/идеју, и наравно да сазнамо да ли смо добар матцх. Зато Вас молимо да, уколико сте заинтересовани, попуните форму за пријаву кликом овде или кликом на опцију “Пријави се!”, која се налази испод.

Након попуњене форме јавићемо вам се у најкраћем року како бисмо се договорили за један краћи иницијални састанка где можемо боље да се упознамо и разменимо питања.

ПРИЈАВИ СЕ.

 

Leave a comment