У суботу, 02. марта, биће одржана целодневна Google Analytics 4 радионица за све заинтересоване. Радионица ће бити одржана у просторијама InspiraHub-а у Суботици и сви полазници ће кроз практичан рад проћи од основа до напредних функција овог алата.

Google Analytics 4 радионица

Зароните у свет wеб аналитике, и анализирајте ваше онлине пословање на прави начин користећи алат Google Analytics 4!Овладајте суштинским вештинама анализе онлине пословања и постигните изузетне резултате. Кроз интерактивну радионицу, откријте тајне постављања и оптимизације ове аналитике, оснажите своје маркетиншке стратегије и трансформишите своје онлине присуство.

5 кључних вештина које ћете усвојити:

  • Како правилно поставити Google Analytics 4!: Брже него икад до потпуног разумевања алата.
  • Пробој у свет метрика: Ослободите снагу анализе посетилаца, конверзија и понашања.
  • Разбијање баријера сегментације публике: Прилагодите стратегију за сваку циљану групу.
  • Раде ли моје кампање како треба?: Ефикасно мерење успеха сваке дигиталне авантуре.
  • Виртуозност у тумачењу извештаја: Анализирајте податке са вашег сајта на паметан начин.

Радионица је намењена свима које занима Google Analytics 4 од почетника до оних који су се већ опробали у коришћењу овог алата али га нису у потпуности искористили.

О предавачу
Радионицу ће водити Дарко Виденов, стручњак за wеб аналитику, ecommerce i Google Analytics 4 с више од десет година искуства у Ecommerce индустрији. Дипломирао је на Економском факултету у Суботици, власник је агенције Виденов Digital ради и Infostud Е-трговина сектору Инспира групе. Даркова страст за оптимизацијом онлине пословања одражава се у његовом раду, и досадашњим резултатима. Активно учествовао у изградњи познатих web shopova као што су: www.интернет-продаја-guma.com i autohub.rs,а као део развојних тимова учествовао у бројним пројектима које можете погледати на страници videnovdigital.rs.

Време одржавања: 10h-19h (са сат времена паузе)

Цена котизације за радионицу: 9.000 динара

Сви полазници треба да донесу лаптоп и да имајуGoogle (mail) налог.

ПРИЈАВИТЕ СЕ за радионицу путем ОВЕ ФОРМЕ.

Радионица се одржава у суботу, 2. марта, од 10h-19h, на адреси Корзо 1 (пасаж између А1 и МТС), на другом спрату. Број места је ограничен.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment