Позивамо вас да испратите и присуствујете у Црној кући на догађају,

Новосадска размена књига – заљубљени у књиге
18.2.2024, 15ч, ЦК13

Новосадска размена књига – заљубљени у књиге

Новосадска размена књига вас позива на најљубавнију размену књига до сада која ће се одржати, захваљујући вредним волонтеркама и волонтерима и донацијама издавачких кућа Чаробна књига, Одисеја и Штрик, у недељу 18. фебруара у Омладинском цемтру ЦК13.
Размена траје од 15 до 18.30 часова, а улаз је бесплатан.
Тема ове Новосадске размене књига је„Заљубљени у књиге” и, у складу са темом, чека вас хрпа књига које ћете моћи откупити преразмишљонима (ако имате сачуване купоне од претходне размене, И ОНИ ВАЖЕ) и пратећи програм који ћемо накнадно објавити.
У замену за ЈЕДНУ књигу из своје библиотеке моћи ћете да добијете НАЈМАЊЕ ЈЕДНУ књигу из библиотеке Преразмишљавања, на следећи начин:
* 1 књига из белетристике (проза) обезбеђује вам 2-6 купона
* 1 књига из белетристике (поезија) обезбеђује вам 1-3 купона
* 1 енциклопедија обезбеђује вам 1-2 купона
* 1 књига из области необухваћених белетристиком (која није енциклопедија) обезбеђује вам 1-2 купона
* За све остало и све граничне случајеве (стрипови, кувари, књиге на страним језицима итд.) вредност у купонима одредићемо на лицу места. Даћемо све од себе да нико не буде ускраћен.

Подсетник
Не прихватамо уџбенике за основну и средњу школу.
Бодови у купонима не изражавају однос организатора према вредности литературе, већ су осмишљени и процењени према потражњи и искуствима учесника у размени.
Купоне које добијете у замену за донете књиге можете потрошити како год желите, пратећи горе утврђени систем бодовања.

Видимо се у недељу, 18. фебруара у Црној кући; До тада, пратите обавештења на друштвеним мрежама Фацебоок и Инстаграм и поделите информације о догађају и ишчекивање с пријатељима!

Leave a comment