Дан заљубљених у Areni Cineplex  традиционално доноси мноштво поклона, сјајне филмске приче и одличну забаву. Приредите својим драгим особама незаборавни биоскопски излазак, а улазнице за различите филмске наслове су већ у продаји!

ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ УЗ ПРЕГРШТ ПОКЛОНА И СЈАЈНЕ ФИЛМОВЕ У АРЕНИ

Ове године 14. фебруар проведите уз неке од занимљивих и инспиративних филмских прича као што су домаћи филмови “Живи и здрави”, “Недеља” и “Сунце мамино”, наставак љубавне приче о Еби и Тревису “Дивно венчање” или емотивна прича о легендарном уметнику “Боб Марли – Оне Лове”.
На пројекцијама ових филмова од 19 до 20.15 часова најсрећнији посетиоци имаће прилику да добију феноменалне поклоне наших партнера – Catrice Cosmetics који ће даровати комаде шминке из своје колекције, романтичне поклоне припремио је Octopus by Univerzal, а прелепе мирисе у хол биоскопа донеће цвећара Фламинго и обрадовати најсрећније својим букетима. Домаћи бренд Злаyка припремио је пакетиће са љубавном чувалицом и мини изазовом за заједнички штек, као и ваучере са 10 одсто попуста, ресторан Таурус који спаја традиционално и савремено у свом менију одвешће најсрећније на вечеру за двоје, а Дом културе на сјајну свирку новосадског бенда“Drum ‘N’ Zez”.
Дан заљубљених биће и у знаку свечане премијере филма “Сунце мамино” од 20 часова када ће публика у холу биоскопа моћи да поздрави део ауторске и глумачке екипе филма на црвеном тепиху.
Улазнице за све пројекције 14. фебруара су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex! Чекамо вас у омиљеном градском биоскопу да и овај Дан заљубљених учинимо посебним!

Leave a comment