У данашњем дигиталном и стално мењајућем свету, способност да се прилагодимо променама и развијемо нове вештине постаје све важнија. Посебно је ово битно за младе из осетљивих група, као и НЕЕТ младе, који се често суочавају са додатним изазовима на тржишту рада.

Радионице: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

Радионице: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

Новосадски едукативни центар подржан од стране Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) реализује пројекат “побољшање економске перспективе младих из осетљивих група” како би млади увидели потребу за усавршавањем и развојем своје каријере!

Овај програм намењен је за све младе (незапослене) особе из осетљивих група, које желе нешто да учине у свом животу, пронађу посао који им одговара и буду задовољне својим избором и каријером.

Пријави се на месечни онлине програм и спреми се за нека нова интерактивна и занимљива искуства.

Све радионице почињу у 19:00 часова.

Покрени се (про)нађи се – каријерно саветовање кроз игру 02.02.
Придружите нам се на овој узбудљивој радионици на којој ћемо комбиновати моћ гамефикације (учење кроз игру) са саветовањем о каријери.

Како изабрати одговарајућу каријеру 06.02.
Који су ваши планови и каријерни циљеви и Како да их ускладите са својом личношћу? Разговараћемо о структури личности и мотивације у складу са њима приступити својој каријери и избору занимања.

Откључај своје потенцијале – радионица личног развоја 08.02.
Истражите различите технике и праксе које ће вам помоћи да искористите своје предности, превазиђете препреке и стекнете нове вештине.

Финансијско образовање – радионица 13.02.
Научите практичне стратегије за оптимизацију вашег финансијског благостања и доношење информисаних одлука за сигурну будућност.

Ефикасна комуникација – радионица 20.02
Побољшајте своје комуникацијске вештине и постаните ефикаснији комуникатор како у личном тако и у професионалном окружењу.

Разговор за посао 22.02.
Онлине радионица на којој ћемо поделити вредне савете и стратегије за ваш следећи интервју. Стећи ћете самопоуздање и вештине које су вам потребне за успех.

Пријаве су могуће путем овог формулара. Имате могућност да се пријавите за појединачне радионице, као и за све.

Учешће у онлине програму се не наплаћује.

Пројекат „Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група“ спроводи Новосадски едукативни центар у партнерству са Институтом за медијацију, преговарање и јавне политике. Иницијатива је део Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (РеЛОаД2) који финансира Европска унија (ЕУ), а спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП).

Извор: Стартуј

Leave a comment