Деца из воде – ЕКВ трибуте band project настао 2015. у Београду, наступиће у петак 23. фебруара у СКЦНС Фабрици. Специјални гост концерта биће Срђан Жика Тодоровић, познати глумац и некадашњи бубњар ЕКВ-а од 1987. до 1990. године.

Деца из воде – EKV tribute band project и Жика Тодоровић

Жика је са Миланом, Маги и Бојаном снимио два студијска албума “Љубав” и “Пар година за нас”, а песме “Земља”, “Круг”, “Срце”, “Љубав”, “Пар година за нас”, “Поред мене” доминирале су топ листама и тај период се сматра најуспешнијим периодом у раду Екатарине Велике. Пре тога је свирао бубњеве у Дисциплини Кичме, а музичку каријеру почео је у неколико београдских новоталасних група. Са ЕКВ-ом је стекао пуну афирмацију и велику популарност. Након тога и повремене сарадње са неколико група:
Партибрејкерс, Електрични Оргазам, Казна за уши, Жика се посвећује искључиво глуми и иза њега су бројне успешне улоге у познатим филмовима и серијама. Након паузе од 35 година сви заљубљеници у песме ЕКВ- а моћи ће поново да га виде, чују и поздраве уживо у Новом Саду.
Деца из воде је једини трибуте банд и пројекат са којим је Жика пристао да свира јер га је по његовим речима појавом, духом и енергијом подсетио на прави ЕКВ. Ово ће бити изузетно ретка прилика да га фанови ЕКВ могу видети за бубњевима уживо и овај концерт се може сматрати правом ексклузивом, а присуство привилегијом. Деца из воде поручују да су концерти са Жиком емотивни, носталгични и енергични, а атмосфера у публици по правилу еуфорична, док Жика позива све фанове ЕКВ-а да дођу и да се присете старих, добрих и лепих времена.
На репертоару Деце из воде су највећи хитови и најбоље песме са свих албума ЕКВ-а, а Жика ће са њима одсвирати добар део концерта са посебним акцентом на албум &qуот;Љубав&qуот; јер је концерт у месецу када се слави Дан заљубљених. Љубав је реч која повезује цео опус ЕКВ-а и њихов однос како према песмама које су правили тако и према публици.
Улазнице у претпродаји могу да се купе на сајту https://new.gigstix.com/event/deca-iz-vode-ekv-tribute-band-i-zika-todorovic-novi-sad-23-februar-2024/ и продајним местима Gigstixa. Ограничен број улазница доступан је по цени од 1.000 динара, а након тога редовна цена у претпродаји биће 1.200 динара.
На дан концерта на билетарници Фабрике улазнице ће моћи да се купе по цени од 1.500 динара. Билетарница и врата Фабрике биће отворене од 20 часова, а концерт ће почети у 21 час. Сви досадашњи концерти који су одржани са Жиком током 2023. у Београду, Скопљу, Нишу, Крагујевцу били су распродати па је препорука да ваше карте набавите на време.

Leave a comment