Савремена основна школа, Савремена гимназија и International School у Београду су образовне институције које припадају компанији LINKgroup.

Потребан промотер/ка

Савремена основна школа нуди иновативан приступ основном образовању, користећи модерне технологије и методе учења. Циљ је да се код деце развију креативност, критичко мишљење и љубав према учењу. Савремена гимназија комбинује висококвалитетно образовање са напредним технолошким ресурсима, припремајући ученике за даље академско образовање. Ова гимназија нуди различите програме, укључујући и међународне, фокусирајући се на свеобухватан развој ученика. Интернатионал Сцхоол је међународна школа за децу од 11 до 19 година која нуди образовање на енглеском језику, пратећи међународне образовне стандарде. Усмерена је на припрему ученика за глобално окружење.

Све три школе теже иновативности и пружању квалитетног образовања које је усклађено са савременим захтевима и трендовима.

У компанији која се непрестано развија нови, квалитетни људи су увек добродошли, зато вас позивамо да нам се придружите на позицији:

  • Промотер/-ка

(Београд)

Задужења и одговорности – потражи ОВДЕ.

Рок за пријаву је до 24.1.2024. године.

Извор: Стартуј

Leave a comment