130 +

Година искуства

1,000,000 +

Задовољних корисника

На само 130км од Београда, налази се јединствена Атомска бања. Окружена шумовитим брдима и планинама, на надморској висини од 460м, представља јединствену оазу мира и тишине. У Атомској бањи послује Специјална болница за рехабилитацију “Горња Трепча”, за рехабилитацију оболелих од реуматских и неуролошких болести. Ефикасности рехабилитације коју нуди ова установа потврђена је клиничким студијама које су спроведене у предходним годинама и у које су укључени пацијенти оболели од Sclerosis multiplex  и реуматских болести.

ЗАПОШЉАВАМО ЛЕКАРА

ПРИРОДНИ ЛЕКОВИТИ ФАКТОР: Вода богата макро и микро хемијским елементима, као и радиоактивним у ниским, лековитим концентрацијама, са температуром од 28-30°С.

МЕДИЦИНСКЕ ИНДИКАЦИЈЕ:

-реуматске, запаљенске и дегенеративне болести,

-неуролошке болести,

-болести гастроинтестиналног тракта,

-обољења периферних крвних судова.

Лечење се одвија под сталном контролом лекара. Као терапија се користи комплетан балнео-физикални третман. Физикални третман подразумева електротерапију, ласеротерапију, мегнетотерапију, ултразвучну терапију кинезитерапију и мануелну масажу, а балнеотерапија обухвата купање у базенима и кадама, бисерну купку, као и хидромасажу.

ЗАПОШЉАВАМО ЛЕКАРА

Опис послова и све детаље конкурса потражи ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment