У данашњем дигиталном и стално мењајућем свету, способност да се прилагодимо променама и развијемо нове вештине постаје све важнија. Посебно је ово битно за младе из осетљивих група, као и NEET младе, који се често суочавају са додатним изазовима на тржишту рада.

Новосадски едукативни центар подржан од стране Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) реализује пројекат “побољшање економске перспективе младих из осетљивих група” како би млади увидели потребу за усавршавањем и развојем своје каријере!

NEC: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

NEC: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

Овај програм намењен је за све младе (незапослене) особе из осетљивих група, које желе нешто да учине у свом животу, пронађу посао који им одговара и буду задовољне својим избором и каријером.

Пријави се на месечни онлине програм и спреми се за нека нова интерактивна и занимљива искуства.

Покрени се, (про)нађи се – Каријерно саветовање кроз игру
Датум: 30. новембар у 19h

Гејмификација, каријерно саветовање кроз игру. Истражите своје могућности каријере на забаван и другачији начин

Представи себе и свој план – Планирајте своју будућност са креативним алатима Points of You
Датум: 7.12

Инспиративна радионица креирања персонализованог плана за успех. Ослободите своју креативност, поставите јасне циљеве и крените на пут ка остварењу својих жеља.

Откључај своје потенцијале – Радионица личног развоја
Датум: 11.12.

Покрените свој лични развој уз ову оснажујућу радионицу. Истражите различите технике и праксе које ће вам помоћи да искористите своје предности и превазиђете препреке.

Финансијско образовање
Датум: 14.12.

Научите практичне стратегије за оптимизацију вашег финансијског благостања и доношење информисаних одлука за сигурну будућност.

Ефикасна комуникација
Датум: 18.12.

Побољшајте своје комуникацијске вештине и постаните ефикаснији комуникатор како у личном тако и у професионалном окружењу.

Разговор за посао – Припрема за интервју за посао
Датум: 21.12.

Онлине радионица на којој ћемо поделити вредне савете и стратегије за ваш следећи интервју. Стећи ћете самопоуздање и вештине које су вам потребне за успех.

Пријава је могућа путем овог формулара.

Учешће у онлине програму се не наплаћује.

Пројекат „Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група“ спроводи Новосадски едукативни центар у партнерству са Институтом за медијацију, преговарање и јавне политике. Иницијатива је део Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) који финансира Европска унија (ЕУ), а спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП).

Извор: Стартуј

Leave a comment