Студентска организација БЕСТ Ниш седми пут организује едукативни догађај

BEST Week Овогодишњи BEST Week имаће тему Аутоматике и фокусираће се на различите области и методе њене примене.

BEST Niš – BEST Week

Ова област електронике и машинства постаје све значајнија у данашњем свету услед великог развоја разних индустрија и повећања потражње на тржишту, као и развоја вештачке интелигенције, због чега је смањивање људског утицаја у процесима све битније. Предавања ће држати професори са домаћих факултета и стручњаци који се тим темама професионално баве. Испланирано је да то буде едукативан догађај у трајању од четири дана, од којих ће три имати различите теме из области аутоматике, а четврти ће бити студија случаја и шанса да учесници опробају своју креативност и способност решавања проблема.

Уколико си студент Универзитета у Нишу и желиш да научиш о аутоматици и тестираш себе ово је права прилика за тебе. Догађај ће се одржати од 14. до 17. децембра 2023. године у згради Универзитета у Нишу.

Искористи ову сјајну прилику да обогатиш себе новим знањем и вештинама. Пријаве су отворене до 11. децембра, број учесника је ограничен, стога немој да пропустиш прилику и пријави се! Није потребно предзнање из ове области да би аплицирао/ла за догађај.

Више информација о догађају сазнај на сајту https://bestweek2023.bestnis.rs/или прати наш рад на друштвеним мрежама https://www.facebook.com/BESTnis.rs i https://www.instagram.com/best_nis. Уколико не пронађеш све што те занима, слободно нас контактирај слањем мејла на mina.milojevic@bestnis.rs.

Leave a comment