У данашњем дигиталном и стално мењајућем свету, способност да се прилагодимо променама и развијемо нове вештине постаје све важнија. Посебно је ово битно за младе из осетљивих група, као и НЕЕТ младе, који се често суочавају са додатним изазовима на тржишту рада.

Новосадски едукативни центар подржан од стране Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2(ReLOaD2) реализује пројекат “побољшање економске перспективе младих из осетљивих група” како би млади увидели потребу за усавршавањем и развојем своје каријере!

NEC: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

NEC: Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група

Овај програм намењен је за све младе (незапослене) особе из осетљивих група, које желе нешто да учине у свом животу, пронађу посао који им одговара и буду задовољне својим избором и каријером.

Пријави се на месечни онлине програм и спреми се за нека нова интерактивна и занимљива искуства.

Покрени се, (про)нађи се – Каријерно саветовање кроз игру
Датум: 30. новембар у 19h

Гејмификација, каријерно саветовање кроз игру. Истражите своје могућности каријере на забаван и другачији начин

Представи себе и свој план – Планирајте своју будућност са креативним алатима Points of You
Датум: 7.12

Инспиративна радионица креирања персонализованог плана за успех. Ослободите своју креативност, поставите јасне циљеве и крените на пут ка остварењу својих жеља.

Откључај своје потенцијале – Радионица личног развоја
Датум: 11.12.

Покрените свој лични развој уз ову оснажујућу радионицу. Истражите различите технике и праксе које ће вам помоћи да искористите своје предности и превазиђете препреке.

Финансијско образовање
Датум: 14.12.

Научите практичне стратегије за оптимизацију вашег финансијског благостања и доношење информисаних одлука за сигурну будућност.

Ефикасна комуникација
Датум: 18.12.

Побољшајте своје комуникацијске вештине и постаните ефикаснији комуникатор како у личном тако и у професионалном окружењу.

Разговор за посао – Припрема за интервју за посао
Датум: 21.12.

Онлине радионица на којој ћемо поделити вредне савете и стратегије за ваш следећи интервју. Стећи ћете самопоуздање и вештине које су вам потребне за успех.

Пријава је могућа путем овог формулара.

Учешће у онлине програму се не наплаћује.

Пројекат „Побољшање економске перспективе младих из осетљивих група“ спроводи Новосадски едукативни центар у партнерству са Институтом за медијацију, преговарање и јавне политике. Иницијатива је део Регионалног програма локалне демократије на Западном Балкану 2 (ReLOaD2) који финансира Европска унија (ЕУ), а спроводи Програм Уједињених нација за развој (УНДП).

Извор: Стартуј

Leave a comment