Драга млада особо, са задовољством вас обавештавамо о следећој селекцији чланства у оквиру организације Покрени се млади. Ова прилика трајаће од 13. до 23. новембра, а ми те подстичемо да се придружиш тиму како бисмо заједно крочили у следеће поглавље живота, предузимајући значајне кораке ка променама на Балкану.

 

Покренимо се заједно

Покренимо се заједно – постани члан Покрени се млади

Ако си млада особа старости између 16 и 30 година, спремна да прошириш своје хоризонте, стекнеш нова искуства и упознаш вршњаке са којима можеш сарађивати ради постизања заједничких циљева, позивамо те да се пријавиш и постанеш део наше мисије. Тражимо будуће чланове који су амбициозни, вредни, тимски играчи спремни за сарадњу, истовремено жељни личног развоја, нових вештина и знања.

Пријаве ће бити отворене до 23. новембра, а можеш се пријавити путем овог формулара.

Тренутно су отворене позиције за истраживаче, дизајнере и асистенте за финансије. Ова селекција пружа ти прилику да се опробаш у различитим задацима, покажеш своју креативност, организованост и унапредиш своје досадашње вештине.

Наша организација окупља младе људе из различитих држава бивше Југославије. Без обзира на наше различитости, повезује нас жеља за променом и унапређењем света око нас, уз веру да заједничким напорима млади људи могу обликовати регион у сигуран и перспективан простор, те се борити за опште идеале, права, слободу и мир.

Уверени смо да ћеш пронаћи своје место у барем једној од ових области. Охрабрујемо те да се пријавиш и истражиш нове изазове и пријатељства које ова прилика доноси.

Сва додатна питања можеш послати на адресу е-поште office@pokrenise-mladi.org или нас контактирати путем телефона на број +38670191530. Стојимо ти на располагању у било ком периоду.

Нестрпљиво ишчекујемо да те упознамо и чујемо твоје идеје!

Извор: Стартуј

Leave a comment