Motherson Group је један од 21 највећих и најбрже растућих пружалаца целокупних системских решења за глобалну аутомобилску индустрију, а даље опслужује више индустрија, као што су возни паркови, ваздухопловство, медицинска индустрија, ИТ индустрија и логистика, са преко 135 000 запосленика у 41 земљи широм света.Samvardhana Motherson Peguform (SMP) је у оквиру групе један од чланова специјализованих за висококвалитетне и естетске компоненте ентеријера и екстеријера. Уз пословне просторе у Европи, Северној Америци, Јужној Америци и Азији, снабдевамо неколико произвођача аутомобила и камиона широм света кабинама, облогама за врата, браницима, предњим грил-мрежицама и осталим производима на бази полимера. С обзиром на наш брзи раст, у сталној смо потрази за новим талентованим колегама који би постали део нашег тима.

Дипломирани економиста без радног искуства – стручна пракса

Услови конкурса Националне службе за запошљавање:
Уколико сте млађи од 30 година, имате стечено високо образовање и уколико сте без радног искуства, односно са мање од шест месеци радног искуства стеченог на пословима у оквиру нивоа образовања са којим конкуришете и немате положен стручни испит – Програм „Моја прва плата” идеална је шанса за вас! Током девет месеци оспособљавања за рад стећи ћете прва радна искуства, применити стечена знања, развити нове вештине и унапредити радне навике.​​​

Улагање у знање значи улагање у Вашу будућност.

Позивамо вас да своју професионалну каријеру започнете у компанији SMP Automotive Interior modules д.о.о у Ћуприји.

Верујемо да свако од нас може постићи изванредне успехе, стога ће вам наши ментори са дугогодишњим искуством пружити пуну подршку на самом почетку ваше каријере.

Ваш профил потражи ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment