АРЕНА ФАН УЗ ПОКЛОНЕ И ПИЋЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ ВРАЋА НАС У СВЕТ “ИГАРА ГЛАДИ”
Улазнице за 15. новембар од 20 часова у продаји на благајни биоскопа Arena Cineplex

АРЕНА ФАН ПОКЛОНИ И ПИЋЕ ДОБРОДОШЛИЦЕ

Нови филм светски успешне франшизе под називом "Игре глади: Балада о птици певачици и змији&qуот; стиже на Арена Фан вече уз поклоне из филма и пиће добродошлице у среду, 15. новембра од 20 часова. Улазнице у продаји!
Најсрећније посетиоце очекују ексклузивни поклони из филма, као и књиге Вулкан издаваштва, уз пиће добродошлице пред саму пројекцију.
„Игре глади: Балада о птици певачици и змији“ је преqуел мега успешне франжисе „Игре глади“ снимљен према светском бестселеру списатељице Сузан Колинс. Ово су десете Игре глади, смештене 64 године пре првог филма. Луси Греј Баирд представља сиромашни Округ 12, а 18-годишњи Кориоланус Сноу је њен ментор. Изгледи су против њега, Луси не предвиђају победу, али након што пркосном песмом током церемоније жетве успе да заокупи пажњу целог Панема, Сноу помисли да би можда могао окренути шансе у њихову корист. Уједињујући своју театралност и новооткривену политичку мудрост, Сноу и Луси тркају се са временом како би преживели и открили ко је птица певачица, а ко змија.
Трејлер филма
Улазнице су у продаји на благајнама биоскопа Arena Cineplex.
Чекамо вас на узбудљивом путовању кроз свет “Игара глади”.

Leave a comment