Међународна конференција из области туризма, хотелијерства и маркетинга  – МЕКСТ, одржаће се у Конгресном центру “Мастер” у Новом Саду, од 1. до 3. децембра 2023. године.

Јубиларни 10. МЕКСТ

Јубиларни десети „МЕКСТ“ окупиће учеснике из више од 10 европских земаља, са циљем едукације у области туризма, хотелијерства и маркетинга. И ове године фокус конференције биће на најактуелнијим трендовима у области туризма, са намером да инспирише и подстакне младе да се усавршавају и кроз неформално образовање. Стицање нових сазнања од реномираних стручњака из области туризма, хотелијерства и маркетинга за младе лидере, и оне који то желе да постану, размена искустава, повезивање и дружење, основни су мотиви за покретање ове конференције.

Као највећа конференција овог типа у целом региону, посебну пажњу посвећује међурегионалним односима међу младим људима који су будућност не само туристичке индустрије, него и целокупне привреде. Учесници конференције остварују могућност за повезивање са колегама, директан разговор са представницима из привреде, унапређење пословних вештина, као и информисање о будућем запослењу или пракси.

Пријаве за учешће на конференцији могуће су путем линка: до попуњавања места!

Конференција „МЕКСТ“ реазлизује се у организацији ,,БИТ Евентс-а“, док су покровитељи конференције Покрајински секретаријат за регионални развој, међурегионалну сарадњу и локалну самоуправу, Покрајински секретаријат за привреду и туризам као и Град Нови Сад, односно Градска управа за привреду.

Све информације везане за овогодишњу конференцију можете пронаћи на званичном веб сајту или путем друштвених мрежа.

Leave a comment