Женско stand up вече отвара зимску сезону Standup-а на новој локацији у Новом Саду!

Женско stand up вече отвара зимску сезону Standup-а на новој локацији у Новом Саду!

Завршен је #STANDUPFEST2023 и сад настављамо даље пуном паром. У среду, 8. новембра након великог броја успешно одржаних stand up вечери, можемо рећи да смо насмејали и улепшали дане многим Новосађанима. Од овог наступа, нови зимски Дом Хумора биће Radio cafe, који се налази у строгом центру Новог Сада, у улици Светозара Милетића 45. Ово је први наступ на новој локацији и управо смо желели да започнемо са нашим драгим дамама Јеленом Радановић, Леном Илић, Маријом Жагар и Славицом Петровић чланицама организације Standup.rs.
Ко су Јелена, Лена, Марија и Славица?
Ако неким случајем нисте чули за ове четири грације, објаснићемо. Јелена Радановић је вечити студент социологије. Док су сви веровали да ће успети да заврши факултет, који похађа већ више од деценију, она је отишла и завршила професионални курс шминкања (мада, кад људи виде њене makeup look-ове, предлажу јој да врати диплому). Њен животни мото је: “Гламур пре предрасуда!” На инстаграму често глуми модни жири, а верује да њој једино Ана Винтур може да суди. Након прилично дуге паузе, на радост многих, Јелена се враћа на бину спремна да изазове салве смеха код публике.
Лена Илић има око тридесет година и још увек нико није успео да јој објасни шта је административна забрана. Добитница је награде за најлуђи фриз на рекреативној настави у Соко Бањи, нема кућног љубимца, али за пар година планира да усвоји
здраве навике. Како напредује по том питању, можда ћемо сазнати у среду 8. новембра.
Марија Жагар је ”инжењер” и „комичар“, луцкаста је, неки би чак рекли и симпатична, међутим она је, како нам објашњавају, само прсла. Не говори људима да се бави stand up -ом јер жели да се опходе према њој као према нормалној особи.
Славица Петровић је кева која негује ретро родитељство. Толико ретро да је модерно рећи ретро. Ништа фенси, нема норвешког течаја за децу и chia семена за доручак. Тако рећи, деца сама расту на ливади и једу шта улове. Сем chia, то је тешко уловити. Не да се, рогато створење.
Наравно, ова најава је написана у хумористичном стилу баш онако какве су и њих четири саме. Драге, духовите, шармантне, способне да вам мрачне мисли осветле и улепшају дан. Уосталом, као и свака друга жена. Новосађани ће имати прилику да још једном улепшају себи вече уз свима нам потребну дозу квалитетног хумора. Улазнице су продаји у ОГРАНИЧЕНОМ броју за ово супер смешно вече и можете их набавити на свим продајним местима Gigstix-а, као и онлине, на следећем линку: https://new.gigstix.com/event/vece-4-komicarke-novi-sad-08-novembar-2023/

Дођите на време да заузмете најбоље место.
Видимо се у Радио Cafe-у!

Leave a comment