XI КОНФЕРЕНЦИЈА О ТРГОВИНИ ЉУДИМА И ПРАВИМА ЖЕНА ЖРТВАМА НАСИЉА

“СЛОБОДА НЕМА ЦЕНУ”

Посети конференцију!

Позивамо вас да нам се 27. и 28. октобра у Новом Саду (Омладински центар – ОПЕНС, Булевар деспота Стефана 5) придружите на XИ Конференцији о трговини људима и насиљу према женама “Слобода нема цену”.
Конференција Слобода нема цену прилика је да се стручњаци/киње, млади стручњаци/киње, посебно они који су укључени у рад са младима и студенти/киње психологије, социјалног рада, права, медицине и журналистике информишу, стекну специфична стручна знања у области трговине људима и родно заснованог насиља и унапреде своје професионалне ставове у циљу јачања њихових капацитета као стручњака за свеобухватну заштиту жртва трговине људима и других жртва насиља. Ове године, у подршку Локалног омбудсмана Града Новог Сада имамо прилику да поред теме трговине људима реализујемо и едукацију о родно заснованом насиљу кроз коју ћемо обрадити теме насиља у породици и партнерског насиља.
Конференција СЛОБОДА НЕМА ЦЕНУ ове године трајаће два дана:
ДАН I – 27. октобар – уводна радионица (није обавезна за све учеснике), панел дискусија и стручне
радионице,
ДАН II – 28. октобар – радионица о насиљу над женама – родно засновано насиље.
Број учесника је ограничен и за све учеснике обезбеђене су потврде о учешћу које ће бити подељена на крају конференције. У прилогу овог мејла можете пронаћи и агенду конференције.
За додатне информације можете се обратити Добрили Марковић (sloboda.nema.cenu@gmail.com) или на број 060 70 54 893.
Пријаве су могуће најкасније до 26.10.2023. до 17 часова путем линка.

ПРИЈАВИ СЕ И ПОДЕЛИ ПОЗИВ!

Leave a comment