Након изузетно успешног прошлогодишњег Регионалног Сајма Послова, са задовољством вас обавештавамо да се данас, по четрнаести пут, отвара највећи догађај у домену запошљавања у нашем региону. Као и претходних година, Startuj.com ће младима из целог региона представити своју специјалну понуду послова, пружајући им прилику да пронађу идеалну пословну прилику.

Почео је Регионални сајам послова: Млади, ваша идеална прилика је овде!

Млади, ваша идеална прилика је овде!

Регионални Сајам Послова ће се одржати у периоду од 24. до 31. октобра, пружајући кандидатима из целог региона прилику да виде понуду послова свих послодаваца и нађу идеалну пословну прилику за себе. Прошле године сајам је посетило преко 250.000 људи само у Србији и више од пола милиона на регионалном нивоу и имало прилику да боље упознају послодавце, распитају се о отвореним позицијама и на крају конкуришу и пронађу прави посао за себе.

И ове године истичемо да се иницијатива “Отворени Балкан” наставља, омогућавајући кандидатима из Северне Македоније и Србије да се запосле у некој од ових земаља без додатних докумената, радних виза или посебних дозвола.

Вебинар за младе: „Пут до успеха: План за почетак успешне каријере“
Током трајања Регионалног Сајма Послова, организоваћемо вебинар намењен кандидатима. За младе који завршавају школовање и улазе у свет рада, припремили смо вебинар под називом “Пут до успеха: План за почетак успешне каријере”, где ћемо заједно истражити оптималне кораке за почетак успешне каријере.

Као и претходних година организована је и традиционална игра “Лов на благо” која ће посетиоцима омогућити освајање вредних поклона попут две ноћи у хотелу Мона на Златибору за две особе, 10 ваучера од по 3.000 РСД у Вулкан књижарама и 10 Инфостудових поклон пакета.

Видимо се и ове године на Регионалном сајму послова! Без обзира на ваше искуство или тренутну позицију у каријери, верујемо да ће овај догађај имати нешто за свакога. Не пропустите прилику да нас посетите од 24. до 31. октобра на Регионални сајам послова и започнете своју каријеру у правом смеру.

Ово је права прилика да пронађете посао који вам одговара и да започнете своју каријеру у правом смеру. Видимо се на Регионалном Сајму Послова.

У оквиру сајма спроводи се и велико истраживање тржишта рада у региону које можеш попунити на следећем линку.

Извор: Стартуј

Leave a comment