Концертна промоција другог албума бенда Deep Steady “Storyteller”, који је објавио Студентски културни центар Нови Сад, одржаће се 20. октобра у Културном центру Новог Сада.

Промоција другог албума бенда Deep Steady “Storyteller”

Бенд је настао 2016. године из љубави према ска и џез музици. Сви чланови састава"Deep steady" познати су на новосадској музичкој сцени и иза себе имају деценију искуства свирања у бендовима као што су Lost propelleros, Рингишпил, Пролеће, Killo Killo Банда, Drum'n'Zez, Dragons Fuel и други. Гитарске деонице инспирисане музиком Ернеста Ранглина, џез хармоније и kalipso ритмови нашли су се на првом албуму бенда који је 2018. године објавио СКЦ Нови Сад. На промоцији 20. октобра у 20 часова у клубу "Трибина младих"; Културног центра Новог Сада публика ће имати прилику да чује уживо извођење песама са другог албума под називом "Storyteller".
На албуму су свирали: Душан Маурић – гитара, Вук Чувардић – бас гитара, Предраг Окиљевић – тенор саx, Дејан Матић – гитара, Зоран Тегелтиа – бубњеви и специјални гост Аца Пејчић Пиле – клавијатуре. Албум је снимљен уживо у студију"Kachara", у Буковцу 2022. године. Сниматељ/миx/продукција – Лав Ковач Слика на насловној страни – Славко Крунић Снимање албума помогао Сокој.
Улаз је бесплатан.

Leave a comment