Популарни музичар и аутор Никола Пејаковић Коља и његов бенд, који се поново зове Гробовласници, објавили су, у издању промотерске куће Лонг Плаy нови албум "Срећа и друге бриге&quot у суботу 16. септембра, на Кољин 57. рођендан.

Коља и Гробовласници

Ово издање биће уживо промовисано на већ традиционалном концерту 20. децембра (20.30h) у београдској МТС дворани. Претходно, Коља и Гробовласници ће наступити и у СКЦНС Фабрици у Новом Саду, 12. октобра. Ново издање стиже пет година после албума "Четири прста".
Улазнице за концерт у СКЦНС Фабрици могу да се купе на сајту као и на продајним местима Гигстиxа.
Цена у претпродаји је 1.500 динара, а на дан концерта цена ће бити 1.800 динара. Улазнице ће на дан концерта моћи да се купе и на билетарници Фабрике. Врата Фабрике и билетарница отварају се у 19.30 часова, а концерт ће почети у 20.30 часова. Кољин пети албум на коме је 14 песама најављен је у јуну синглом "Све ће бити добро, љубичице" који је изузетно добро прошао, те је и даље на врху многих топ-листа у Србији и региону.&"Не могу да верујем да смо успели да направимо пет албума", искрено ће Коља. &quot После
четвртог, где су некако доминирале песме са Змајевим стиховима, на петом се враћам сам себи. Копам тамо где сам и иначе копао, али идем, изгледа, дубље. Емотиван и експлозиван албум, бар по мене и моје нерве. Прво слушање ме је &"развалило&quot. Надам се да ће публика пронаћи део својих радости и брига у тим новим песмама. Мој брат и продуцент Воја Аралица је опет дао кључни допринос, без њега ове музике не би било. Много дивних људи и музичара је свирало на овој плочи, хвала им од срца".
Добро позната еуфорија Пејаковићевих обожавалаца већ уз први звук гитаре на сваком његовом концерту у редовно крцатој МТС дворани осетиће се, нема сумње, и 20. децембра. "Велики, значајан концерт у бившем Дому синдиката, одакле смо и кренули. Надамо се да ће ови концерти, на други дан Светог Николе, постати традиционални и да ћемо сваке године свирати на тај дан и на том месту&quot, прижељкује Коља.

Leave a comment