Како је сваки почетак тежак и изазован на свој начин тако су и први кораци на факултету посебно важни за студенте прве године. Да све може лакше и лепше да протекне и да прилагођавање новим изазовима не мора да буде застрашујуће, показали су студенти волонтери из Студентске организације Електрон који су се и ове године потрудили да пожеле срдачну добродошлицу новим колегама.

 

Буди спреман!

Семинар под називом “Буди спреман!” се већ десету годину за редом организује у просторијама Електротехничког факултета у Београду и има за циљ да окупи свих 720 студената прве године и помогне им да се што лакше прилагоде новим обавезама које са собом доноси студентски живот.

У оквиру четири дана колико траје семинар, бруцоши ће имати прилику да чују нешто више о студијским програмима које су уписали, да обнове неопходно градиво из математике и физике, да се упознају са основама електротехнике и да пре свега остваре нова познанства и уживају у лепој атмосфери.

Поред добре основе знања са којом ће започети своју прву академску годину, верујемо да ће бруцоши са собом понети и добро расположење, као и одређену дозу самопоуздања и да ће се што лакше суочити са новим изазовима на путу ка свом образовном усавршавању.

Пуно среће, како својим колегама са Електротехничког факултета тако и свим осталим студентима прве године, желе студенти из Студентске организације Електрон!

Извор: Стартуј

Leave a comment