Arena Teen догађај, заказан за среду, 13. септембар од 20 часова у Areni Cineplex доноси финални део светски популарне франшизе ,,Афтер“ и поклоне за најсрећније посетиоце. Улазнице су у продаји.

Да ли волите филмове и одласке у биоскоп?

Жељно ишчекивани филм “Афтер финале” стиже на велико платно, а најсрећније посетиоце очекују поклон књиге од партнера акције – Чаробна књига као и ваучер од бренда Голден Росе који се односи на кармин или лак за нокте и 50% попуста на услугу професионалног шминкања.
Њихова веза заувек их је променила. Да ли је љубав нестала? Пети и последњи део светског феномена, открива како Теса и Хардин живе одвојене животе, након што је Хардин објавио своју књигу без њеног знања. Сам у Енглеској, Хардин се одаје алкохолу и другим штетним навикама. Да ствари буду још горе, има креативну блокаду и можда ће морати да поврати значајан успех који је добио за нову књигу ако је ускоро не заврши. Суочен са својим демонима, Хардин почиње схватати да је једини начин на који може кренути напред и добити нову шансу да поновно придобије Тесу, тај да исправи неправде учињене у прошлости. Од њиховог првог сусрета, Теси и Хардину живот се претворио у вртлог страсти, љубави и драматичних преокрета. Тврдоглаво су се борили за љубав, одбијајући послушати чак и најдобронамјерније савете, уверени да њихова љубав не зна за границе. Цена је, ипак, била велика.

Трејлер филма:  https://youtu.be/NzSnXciHYAw
Обезбедите своје место на време. Улазнице су у продаји.

Leave a comment