Едукативни програм Међународног удружење за маркетиншке комуникације (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA,биће одржан у периоду од 16. септембра до 14. децембра 2023. Поред кандидата који имају до пет година искуства у послу, AcademIAA додељује и стипендије студентима који успешно прођу селекциони процес.

Стипендије за програм AcademIAA

AcademIAA полазницима даје ширу слику маркетиншке индустрије, ставља акценат на функционална знања, праксу, networking, радионице и панеле. Реч је о једном од најобухватнијих и најбоље рангираних едукативних програма у глобалној IAA мрежи. Програм је намењен младим професионалцима са највише 5 година искуства у струци, а препоручује се студентима, младим маркетарима, предузетницима, свима онима који су спремни да се посвете личном усавршавању.

Захваљујући партнерима програма, најталентованијим студентима завршних година факултета обезбеђују се стипендије у вредности од 850 еур и могућност да започну каријере у реномираним компанијама.

Ове године полазници ће имати прилику да чују преко 30 предавача и панелиста. Сваки од модула координирају стручњаци из релевантних области који иза себе имају завидно искуство и изузетне резултате. Садржај је подељен на 5 модула: Бизнис (координаторка: Миња Југовић Јањић, Маркетинг Director, СББ); Креатива (координатор: Вељко Голубовић, Executive Creative Director, New Moment New Ideas Company); Истраживање и аналитика (координатор: Никола Костоски, директор маркетинга, Гомеx); Медији (координатор: Миле Банић, Managing Director, EssenceMediacom); Digital (координаторка: Maja Grbović, Head of Media, Mercator S).

Сви пријављени кандидати пролазе два круга селекције (CV/мотивационо писмо и решавање задатка). Циљ је да се одабиром најбољих формира складна генерација, са оптималним бројем полазника (35-40). Током претходних осам година програм је завршило више од 200 младих људи.

Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца (клик на дугме Конкуриши) најкасније до 10. августа, а све додатне информације о овогодишњем програму доступне су на званичном сајту.

Извор: Стартуј

 

Leave a comment