Један од најишчекиванијих филмова године “Barbie” стиже претпремијерно у биоскоп Арена Cineplex поводом којег је организовано специјално тематско вече у среду, 19. јула од 20 часова! Сви посетиоци добиће поклон, а уз пиће добродошлице имаће прилику да на једно вече завире у ружичасти Барби свет у специјалном кутку за фотографисање. Улазнице су у продаји!

“Barbie” стиже претпремијерно у биоскоп Арена Cineplex

Хол биоскопа Арена Cineplex биће место на којем ове вечери окупљамо све Барбике и Кенове који ће имати прилику да направе фотографије за памћење. У специјалном Барби кутку за фотографисање налазиће се велика Барби кутија и мини Барби ауто за фотографисање. Дружење у холу биоскопа пре пројекције освежиће пиће добродошлице које је обезбедио Индиго џин*.

Партнери Barbie Night догађаја припремили су феноменалне поклоне за посетиоце. Пертини Тоyс дароваће свим посетиоцима ваучере са попустом на Барбие колекцију, а најсрећнијима специјалне Барбие пакете.
Бренд Golden Rose је припремио 200 ваучера за најбрже посетиоце који се могу заменити за поклоне, а уједно представљају и попуст од 50 одсто на шминкање у ТЦ Променада. Деверуше ће обрадовати најсрећније посетитељке специјалним поклонима из свог асортимана, а посебне поклоне за најсрећније припремио је и бренд Злаyка.

Улогу иконичне лутке преузима Марго Роби, а њену бољу половину Кена игра Рајан Гослинг. Режију потписује Грета Гервиг, док звездана постава укључује још и Вила Фарела, Кејт Мек Кинон, Симу Лу, Мајкла Серу и Америку Фереру. Очекивано, сценографијом доминира упечатљива ружичаста боја, а цела естетика филма инспирисана је привидом савршеног живота и изгледа јунака филма.
Трејлер филма
Улазнице су у продаји на благајни биоскопа Arena Cineplex!
Ружичаста авантура почиње у Арени! Чекамо вас!
*само за пунолетне

Leave a comment