Брз напредак у каријери и то за само 18 месеци, стицање међународног радног искуства, унапређивање вештина управљања пројектима, менторство, компетитивна зарада. Ово су су само неке од могућности и бенефита програма Global Graduate (GGP) који је покренула компанија БАТ с циљем да младим особама са завршеним основним или мастер студијама из области финансија, економије, бизниса, менаџмента и сродних области, пружи прилику да направе свој први значајни корак у професионалној каријери. Пријаве за све младе економисте из Србије су већ отворене, и сви заинтересовани имаће прилику да се пријаве до 13. јула.

Идеална прилика за младе економисте да дођу до првог посла

Шта је програм ГГП?
Прво радно место представља својеврсну „одскочну даску”, и од кључне је важности за изградњу успешне професионалне каријере. Управо зато је БАТ покренуо ГГП, интернационални развојни програм, који пружа основу за развој важних менаџерских, лидерских, оперативних и пословних вештина на самом почетку стицања радног искуства.

Реч је о осамнаестомесечном, брзом развојном пројекту који младима пружа могућност да раде у канцеларијама компаније у Београду, на позицији која представља комбинацију правог посла и структурисаног развојног програма кроз стручне тренинге. На тај начин, поред тога што ће стећи веома важно радно искуство, доћи до своје прве менаџерске позиције, радити са талентованим професионалцима из целог света, млади добијају и прилику да допринесу стварању позитивних промена.

Идеална прилика за професионални развој
Талентоване младе особе које постану део овог програма добијају прилику да брзо напредују у каријери. У току трајања програма, моћи ће да се упознају са различитим пословним функцијама кроз ротације што омогућује стицање вредног искуства.

Тренери и ментори побринуће се за пружање подршке током читавог трајања пројекта. Додатно, отварају се прилике за стицање међународног искуства, отварају врата глобалне мреже лидера, као и учествовање у врхунском глобалном тренингу за лидерство.

Бенефити које остварује учесник ГГП програма
Само неки од бенефита овог пројекта су компетитивна зарада, годишњи бонус, рад под супервизијом посвећеног ментора, разнолики тимови спремни да чују идеје нових генерација, тренинзи усмерени на лидерство.

Које услове кандидати треба да испуне?
Поред тога што кандидати треба да имају завршене основне или мастер студије из области финансија, економије, менаџмента или других сродних области, потребно је да њихово радно искуство или оно стечено на праксама, није трајало дуже од три године. За ову позицију потребна је особа која је амбициозна, мотивисана, проактивна, са развијеним вештинама, спремна да инспирише друге и да се повеже са пословним партнерима на свим нивоима.

Приступ решавању проблема треба да буде аналитички и креативан, а стечено међународно искуство сматра се као предност. Поред претходно наведеног, неопходно је напредно знање енглеског и српског језика, познавање рада у Microsoft Excel i Microsoft Power Point програмима, као и важећа возачка дозвола категорије Б.

Младим људима су потребне прилике које ће им омогућити да уче, али и да испоље свој таленат и покажу своје знање. Управо је програм ГГП идеална прилика за тако нешто. Пријаве су отворене, а сви заинтересовани се могу пријавити путем линка . ili LinkedIN

Leave a comment