Уколико те занима маркетинг, а исто тако волиш да тумачиш бројеве и дајеш им смисао, Летња школа медија планирања коју за студенте организује Универзитетски центар за развој каријере и саветовање студената Универзитета у Београду у сарадњи са агенцијом “Universal Media Beograd” је сјајна прилика за тебе! Током Летње школе, добићеш прилику да се упустиш у узбудљиви свет медијског оглашавања и сазнаш више о дигиталним и традиционалним начинима оглашавања. Кроз практичне вежбе, имаћеш прилику да се опробаш у изради медијског плана и научиш више о праћењу финансијских аспеката оглашавања, анализи резултата, дефинисању циљне групе, коришћењу специфичних алата у медијском планирању… и још много тога!

Летња школа

Летња школа под називом “Media Planning Prodigy Camp: Where creativity meets numbers” реализоваће се од 10. до 14. јула 2023. године у згради Ректората Универзитета у Београду.

Програм школе обухватиће интерактивне радионице и предавања стручњака из области адвертајзинга, запослених у агенцији “Universal Media Beograd”, као и групне задатке за студенте. Све неопходне материјале за рад као и рачунаре за различите вежбе обезбедиће предавачи. Програмом је предвиђена и једна посета просторијама агенције “”Universal Media Beograd”.

Пријављивање се обавља путем формулара до 26. јуна у поноћ.

Учешће студената је бесплатно, а присуство на комплетном програму неопходно за добијање потврде о похађању летње школе. Сви пријављени биће обавештени 30. јуна о статусу своје пријаве.

ОВДЕ можете видети детаљну агенду летње школе.

Leave a comment