Едукативни програм који ове године по осми пут организује Међународно удружење за маркетиншке комуникације (International Advertising Association, Serbian Chapter), AcademIAA, биће одржан у периоду од 16. септембра до 14. децембра 2023. Реч је о једном од најобухватнијих и најбоље рангираних едукативних програма у глобалној IAA мрежи.

Oтворене су пријаве! 
AcademIAA полазницима даје ширу слику индустрије, ставља акценат на функционална знања, нетwоркинг, радионице, панеле и отвара многа врата. Координатори су и ове године припремили садржај који ће полазницима пружити практична знања и савете еминентних стручњака (чије искуство, филозофија, другачији начин рада, успешне кампање и многобројне награде представљају гаранцију квалитета).
Ове године полазници ће имати прилику да чују преко 30 предавача и панелиста. Сваки од модула координирају стручњаци из релевантних области који иза себе имају завидно искуство и изузетне резултате. Садржај је подељен на 5 модула: Бизнис (координаторка: Миња Југовић Јањић, Маркетинг Director, СББ); Креатива (координатор: Вељко Голубовић, Executive Creative Director, New Moment New Ideas Company) ; Истраживање и аналитика (координатор: Никола Костоски, директор маркетинга, Гомеx); Медији (координатор: Миле Банић, Managing Director, EssenceMediacom); Дигитал (координаторка: Маја Грбовић, Head of Media, Mercator S).
Програм је намењен младим професионалцима са највише 5 година искуства у струци, а препоручује се студентима, младим маркетарима, предузетницима, али пре свега онима који су спремни да се посвете личном усавршавању. Током претходних година програм је завршило више од 200 младих људи.
Сви пријављени кандидати пролазе два круга селекције (CV/мотивационо писмо и решавање задатка). Циљ је да се одабиром најбољих формира складна генерација, са оптималним бројем полазника (35-40).
AcademIAA ће и ове године, захваљујући партнерима програма, најталентованијим студентима завршних година факултета обезбедити стипендију и могућност да започну праксу у реномираним компанијама.
Сви заинтересовани се могу пријавити путем обрасца, а све додатне информације о овогодишњем програму доступне су на званичном сајту.
Извор: Стартуј

Leave a comment