Стартуј вебинар: Како до студија у иностранству?
Сајт Startuj.com  организује инспиративни вебинар под називом „Како до студија у иностранству?“ који ће се одржати путем платформе Зоом у среду 21. јуна с почетком у 18 часова.

Да ли те занима овај вебинар?
У овој интерактивној сесији, Жељко Скендеровић, уредник садржаја сајта Стартуј.цом, ће модерирати догађај и водити вас кроз кључне кораке и информације потребне за успешан пут ка студирању у иностранству.
На овом вебинару, имаћемо прилику да чујемо искуства и савете Катарине Штрангаров, асистенткиње на Универзитету у Грацу, са фокусом на Менаџмент људских ресурса и Јелене Ковачевић, студенткиње мастер студија на Факултету друштвених наука Универзитета у Љубљани.
Катарина и Јелена ће поделити своје знање, стратегије и практичне смернице како би вам помогле да остварите своје снове о студирању у иностранству.
Овај вебинар је идеалан за све оне који размишљају о интернационалном образовању и желе да се информишу о могућностима, процедурама и корисним ресурсима за студије ван граница Србије.
Пријавите се путем ОВОГ ФОРМУЛАРА, резервишите своје место за вебинар и придружите се заједници која дели вашу страст према образовању и жељи за успехом у међународном окружењу.

Leave a comment