Наша школа је мала, али је пуна дечјег смеха, радости, песме и игре. Ако бисте волели да радите у оваквом окружењу, имамо посао за Вас.

Потребан нам је професор енглеског језика.

unplash.com – Потребан нам је професор енглеског језика

Идеални кандидат треба да поседује много љубави према деци, треба да буде креативан, весео, да воли да се забавља и да деци пренесе љубав према језику. Неопходно је да има висок ниво знања енглеског језика, да буде опуштен у комуникацији са децом (часови се одржавају искључиво на енглеском, без превођења); сви кандидати ће бити тестирани усмено и писмено. Ради се са малим бројем деце по групи (од 4-8 деце) и часови се одржавају у поподневним сатима.

Кандидату који буде наш избор нудимо рад у младом и динамичном тиму, у просторијама које су модерне и јако добро опремљене адекватном техником која ће му помоћи у свакодневном раду. Такође нудимо одличну стартну плату; поред обавезне пријаве, плаћамо и приватно здравствено осигурање.

Уколико себе видите на једној оваквој позицији, ако желите да градите своју каријеру у једној оваквој школи и желите да дугорочно будете члан нашег тима, јавите нам се.

Рок  за пријаву је 21.6.2023. године.

Извор: Инфостуд

Leave a comment