Након распродатог беогрaдског концерта поводом четврт века „Heart Corе“, момци из бечејског бенда Ева Браун намеравају да још једном одсвирају уживо комплетан албум у петак, 26. маја у Дому културе НС.

Да ли те занима овај концерт?

„Желимо да концертно обележимо 25 година од изласка нашег трећег албума, који се у неку руку може сматрати и новим почетком Еве Браун. Одсвираћемо цео албум, у цугу, буквално од прве до последње песме, тачно редоследом како иду. Знам да многи људи воле тај албум, уосталом „Heart Cor“ је био наша најтиражнија плоча.“, каже певач и гитариста Горан Васовић. „Heart Corе“ је један од најпознатијих албума групе Ева Браун. На њему су хитови по којима је препознајемо: „Лавиринт“, „Мала продавница ужаса“, као и обрада песме новоталасног састава Филм, „Одведи ме из овог града“, где вокално гостује тада млађани глумац Сергеј Трифуновић. Албум „Heart Corе“ био је не само оцењен од стране критике као ремек дело, него је био и један од најпродаванијих албума у тадашњој држави, Савезној републици Југославији.
За концерт поводом јубилеја припремљен је и специфичан репертоар. Осим што ће поменути албум добити заслужену пажњу, љубитеље Еве Браун очекују и нумере које су део стандардног репертоара, али и неколико концертних изненађења и гостију.
За добру атмосферу пред концерт биће задужена ДЈ Милица. Концерт Еве Браун заказан је 22:00 часа!

Улазнице су у продаји и могу се купити на свим продајним местима Gigstix-а, као и онлајн: https://new.gigstix.com/event/eva-braun-novi-sad-26-maj-2023/

Улазнице су за СТАЈАЊЕ!

Leave a comment