У Београду, 24. априла 2023. године у Привредној комори Србије, одржаo се још један „Girl PoW3r“ догађај, у организацији Суперкластера Одличан 3, формираног у оквиру пројекта Србија Иновира који заједнички спроводе Америчка агенција за међународни развој (USAID) i ICT Hub

Girl PoW3r

Girl PoW3r је програм основан са циљем оснаживања жена за пословање у Wеб3 индустрији. У оквиру њега Суперкластер Одличан 3 организује низ предавања и радионица, које имају за циљ да подрже жене у њиховим подухватима и усмере их на Web3 свет.

Досадашње „Girl PoW3r“ радионице одржане су са великиму спехом и наишле су на значајан одзив великог броја жена различитих генерација и интересовања. Предстојећи догађај биће организован у још већем сјају, са разноврсним едукативним и практичним садржајем, и дати нове прилике за упознавање и размену искустава.

Програм догађаја који је реализован потражи ОВДЕ.

Мисија Superklastera Odličan3 је стварање платформе која пружа ресурсе и креира подстицајно окружење за развој свих учесника одрживог Wеб3 екосистема у Србији. У фокусуконзорцијума је развој стручњака у овој области, повећавање броја иновативних производа и оснаживању тржишта кроз мултидисциплинарну сарадњу конвенционалних индустрија, стартапа и академске заједнице.

Извор: Стартуј

Leave a comment