Удружење студената информатике „ФОНИС“ са Факултета организационих наука организује пројекат „C2S – Компаније студентима“.

Циљ пројекта је преношење знања из области ИТ-а и повезивање студената са ИТ компанијама. На пројекту могу учествовати сви студенти Универзитета у Београду, независно од усмерења. Пројекат ће се одржати у периоду од 19.5. до 22.5.

S2S Компаније студентима ФОНИС

Структура пројекта је таква да ће током првог дана студенти имати прилику да од представника компанија ,кроз панел дискусију, стекну знања из бројних ИТ области, али ће имати и прилику да презентују своју унапред задату студију случаја, од стране компанија, и као победници освоје вредне награде. Другог и трећег дана ће студенти имати радионице, путем којих ће такође стећи додатна знања из ИТ сфере. Коначно, последњег дана ће бити организоване симулације интервјуа са представницима ИТ компанија и свечано затварање пројекта.

Овогодишњи покровитељи пројекта су:  Adacta, Levi9, Prime Software i HYCU.

На пројекту ћете имати прилику да упознате колеге са сличним интересовањима и да се усавршите из жељене области, а све што је потребно је добро расположење и жеља за учењем.

Пријаве за учешће на пројекту „Компаније студентима“ ће трајати од 23.4. до 7.5. на нашем сајту  c2s.fonis.rs. Такође, обавештења о пројекту можете испратити и на нашем Инстаграм профилу @fonis_fon.

Leave a comment