Аудиција за играче одржаће се у суботу 22.4. и у недељу 23.4. oд 10 до 12 часова на адреси Булевар краља Петра I бр. 28, улаз Д.
Учесници ће бити распоређени у две групе и биће обавештени у ком термину да дођу.

Да ли те занима аудиција?

О представи:

Основни принципи који утичу на спонтани поток живота су принципи Јин и Јанг, који су свеобухватни у животном циклусу, баш као и појмови ,,Жена” и ,,Мушкарац”. Таква поставка је уткана у све религије на различите начине. Такође, значајну улогу има и утицај древних елемената као што су ваздух, ватра, земља, вода, метал, дрво, камен, а који проистичу из митолошких значења које су људи поштовали као изворе енергије живота.
Да бисмо схватили живот, морамо схватити природу чији смо део. Спонтани поток живота је крв која тече кроз сва жива бића.
Потреба је људска да истражује и да проникне дубоко у самог себе како би спознао “Спонтани поток живота”, а борба против људскости сама по себи доводи до патње и неразумевања сопствених осећања.

Концепт и кореографија: Александра Кетиг
Асистенткиња кореографкиње: Александра Чавић

Аудиција ће се састојати из три дела. Први део базираће се на приказивању техничких и физичких могућности и способности, други део на сценском изражају, импровизацији и слободи покрета, а трећи део ће се заснивати на индивидуалним разговорима са учесницима.

Потребно је понети удобну одећу и чарапе.

Сви они који су заинтересовани да дођу могу се пријавити овде.

 

Leave a comment