Представа „Лутка“, у режији Петра Јовановића, биће изведена у петак, 21. априла од 19.30 часова на сцени Радничког дома (Булевар Михајла Пупина 24). Сценарио је потписао Миро Гавран, док ће главне улоге тумачити Сања Петров и Бошко Петров.

Због ограниченог броја места резервација је обавезна и то позивом на број 063 /132- 83- 41 или поруком на мејл scenaradnickidom@gmail.com.

У хит комедији „Лутка“ мушкарац којег је након седмогодишње везе оставила девојка почиње да живи са женом-лутком која је најсавршенији андроид произведен у лабораторији с намером да усрећи мушкарца. Лутку је конструисала научница након свога брачног бродолома па је у њу пренела свој критички поглед на мушкарце. Кроз комичне ситуације, својим простодушним и логичним погледом на свет, лутка ће указати мушкарцу на све пропусте које је чинио према женама, те ће повремено и она с њим долазити у сукобе, који су неизбежни у заједничком животу особа супротног пола. На крају приче, можемо наслутити да ли је лутка право решење за несрећне мушкарце.

Leave a comment