CODEstantine, конференција за искусне програмере и ИТ стручњаке, одржаће се по први пут у Београду, 7. и 8. априла у Madlenianum Opera & Theatre.

СТАРТУЈ

CODEstantine,  је највећа конференција која је настала у Нишу и намењена је програмерима са искуством. Циљ конференције је упознавање учесника са технолошким трендовима и добром праксом у развоју софтвера, као и повезивање људи који се баве програмирањем и сродним областима.

Конференција ће бити организована по седми пут, а претходних шест је окупило више од 1.500 учесника. Очекује се више стотина тецх стручњака из Србије, Аустрије, Шведске, Француске и околних земаља.

CODEstantine, ће ове године на два стејџа у Мадлениануму угостити око 15 стручњака из светски реномираних компанија као што је Спотифy, НордВПН, Орацле, Јира и други.

Од познатијих имена на листи се налазе:

  • Mohammed Aboullaite, Spotify – From Docker’fail to Dockerfile
  • Carlos Salas, NordVPN – How to keep your Organization safe with Zero Trust Network Access
  • Ana-Maria Mihalceanu, Oracle – A Glance at The Java Performance Toolbox
  • Nadia Makarevich, Jira – Let’s Talk about Re-ren

Комплетна листа говорника, као и сама агенда је објављена на сајту.

Учеснике очекују две бине за предавања, сајам компанија, просторија за забаву и коктел вечери. Осим сјајних предавања, учесници ће имати прилику да учествују у панел дискусији, али и да првог дана уживају на забави уз најбоља освежења и коктеле. Почетак конференције је у петак, 7. априла у 16 часова. Коктел вече је заказано за петак у 20 часова, док ће две бине бити отворене у суботу 8. јуна у 10.30 часова.

За све посетиоце Startuj.com обезбеђен је попуст на улазнице од 30% уз код “СТАРТУЈ”.

Више информација можете наћи на вебсајту и на друштвеним мрежама (Фацебоок, Инстаграм, ЛинкедИн).

Извор: Стартуј

Leave a comment