Званично су отворене пријаве за Worldwide Career evеnt који ће се одржати 29. марта на Факултету Организационих наука са почетком у 18 часова!

Worldwide Career evеnt  29. марта на ФОН-у у организацији АIESEC-a

Пријави се  путем линка!

Уколико сте студенти са ФОН-а, ФПН-а, МАТФ-а, ВИШЕР-а или ПМЦ-а и ако сте размишљали о одласку на праксу у иностранство или о аутентичном искуству које би могло да обогати ваш CV- имамо догађај за вас!

Worldwide Career evеnt  је догађај који је посвећен праксама у иностранству, који организује студентска организација АIESEC.

Присуством на догађају имаћете прилику да чујете све о праксама, које програме пракси нудимо, коме су намењени и како се пријавити. Поред тога, студенти који су већ учествовали у неком од програма ће делити своја искуства, као и на који начин им је пракса помогла у будућој каријери и које су вештине развили или унапредили током овог јединственог искуства.

Такође, чека вас и радионица на тему Worldwide Career evеnt-а на тему CV, кроз коју ћете имати прилику да сазнате које су то најчешће грешке у CV-у и  како направити савршен CV, који ће вам обезбедити да баш ви будете примљени приликом аплицирања за будуће жељене пословне позиције!

За све присутне, обезбедили смо поклоне, као и могућност учестовања у наградној игри, а победнике очекују вредне награде!

Уколико бисте желели да присуствујете, можете се пријавити путем линка.

Извор: Стартуј

Leave a comment