Онлине догађај “Како до посла којег волим”
Новосадски едукативни центар 21.03. организује Онлине догађај “Како до посла којег волим” у сарадњи са партнерима из Центра за развој предузетничког екосистема са циљем развоја проактивног духа младих и вештина потребних за 21. век.

Како до посла који волиш?

Онлине догађај “Како до посла којег волим” Такође, циљ догађаја је и упознавање са примерима добре праксе младих, пружање подршке у стваралаштву и дигиталним компетенцијама младих рад на побољшању услова за већу запошљивост младих, као и јачање партнерстава између локалних самоуправа и цивилног друштва.

Овим онлине догађајем желимо да пренесемо знање, искуство и информишемо све заинтересоване младе у вези развоја и примене пословних и професионалних вештина које су неопходне у дигиталном добу, како би дошли до посла којег желе и воле да раде.

Онлине догађај ће се одржати 21.03:

1 радионица од 17.00h Оствари свој сан
2 радионица од 19.00h Како до првог онлине посла
Онлине Панел у 21.00 h  Како да посла којег волим?
Пријава је обавезна, путем линка.

Учешће на онлине догађају се не наплаћује.

Реализацијом овог пројекта обезбеђујемо инклузивно и иновативно (неформално) образовање и нудимо програм за целоживотно усавршавање младих из осетљивих група, како би се заједно борили против сиромаштва и социјалне искључености угрожених младих. Повећање запослености НЕЕТ и свих других младих из осетљивих група, има пресудну улогу у смањењу сиромаштва и неједнакости између региона, као и између различитих друштвених група.

Пројекат „Оснаживање и укључивање младих из осетљивих група социјалним предузетништвом“  – више прочитај ОВДЕ.

Извор: Стартуј

Leave a comment