MET DESIGN CHALLENGE powered by Chipsy &  Универзитет Метрополитан, за ученике 3. и 4. разреда средњих школа одржаће се у суботу, 25. марта, на Универзитету Метрополитан у Београду и Нишу, са почетком од 10 часова.

Пријави се! 

На сам дан такмичења MET и Chipsy ће поставити дизајнерски изазов тј. тему такмичења. Учесницима ће на располагању све време бити МЕТ ментори са Факултета дигиталних уметности, који ће пружати неопходну подршку и помоћ. На почетку догађаја биће одржана радионица на којој ће сви такмичари научити основе дизајна кроз Photoshop. Поред тога, како би своје решење представили на прави начин, такмичари ће добити приступ онлајн радионици „Како најбоље презентовати своју идеју“.

Важно је напоменути да претходно искуство није неопходно, јер циљ овог такмичења јесте да учесници науче нешто ново, али и да се добро забаве, друже са људима, са којима деле иста интересовања и освоје вредне награде!

Једино што је потребно је да такмичари буду иновативни, креативни и тимски оријентисани. Сви заинтересовани могу се пријавити индивидуално, или окупити тим од 2 до 4 члана.

Искористите прилику да покажете своју креативност, учите, упознате нове људе који имају иста интересовања као и освојите вредне награде- ваучер од 1.000€ за сваког члана тима, за студијски програм по избору на Факултету дигиталних уметности, као и вредне робне награде наших партнера!

Пријави се и сазнај детаљније информације на званичној страници. Пријаве су отворене до 22. марта.

Leave a comment