Да ли сте некада размишљали о студијама на приморју Хрватске, али нисте сигурни где да пронађете све неопходне информације о могућностима образовања у овој земљи?

Студирај на приморју Хрватске – Сазнај све на “На који ћеш факс”

На који ћеш факс?

Позивамо вас на догађај “Студирај на приморју Хрватске” у склопу Регионалног виртуелног сајма образовања “На који ћеш факс?”. Овај догађај ће се одржати 13. и 14. фебруара са циљем повећања свести међу младима из целе регије о могућностима студирања на приморју Хрватске. На догађају ћете имати прилику да се упознате са Свеучилиштем у Ријеци и Свеучилиштем у Дубровнику, као и са разним могућностима које оба свеучилишта нуде својим студентима. Догађај ће се одржати у виртуалном окружењу у Конференцијској сали на платформи сајма, где ће млади моћи да сазнају све што их занима о студијама на ова два свеучилишта. На догађају ће бити обезбијеђени информативни материјали, а млади ће моћи да поставе питања и добију одговоре од представника оба свеучилишта. Очекујемо да ће овај догађај помоћи свим младим људима из региона у доношењу одлуке о њиховој академској будућности.

Сви заинтересовани већ сада имају могућност да посете штандове оба свеучилишта и сазнају нешто више путем њихових брошура и додатниј материјала приложених на штанду.

  • Свеучилиште у Ријеци
  • Свеучилиште у Дубровнику

О сајму:
Регионални виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?” нуди јединствену прилику младима и њиховим родитељима да добију информације о могућностима уписа на основне, мастер и докторске студије у земљи и региону, као да сазнају све што их занима о будућој каријери, запослењу и пракси. Сајам је почео 17. новембра 2022. И трајаће до 1. октобра 2023. године. Посетиоци сајма могу да приступе бесплатно путем линка са рачунара или мобилног уређаја. Учесници сајма су високошколске установе и компаније из земаља региона (Србија, Словенија, Хрватска, Босна и Херцеговина, Северна Македонија и Црна Гора). Регионални виртуелни сајам образовања “На који ћеш факс?” има за циљ да младима из региона помогне да донесу одлуку о одабиру факултета и студијског програма правовремено и са довољно информација. Сајам ће, осим едукативних и каријерних активности, укључивати и еколошке и хуманитарне акције.

Више информација потражи ОВДЕ:

Извор: Стартуј

Leave a comment