Имате трему пред сваки разговор за посао? Не знате шта можете да очекујете? Нисте сигурни да је ваша биографија добро написана? Шта је уопште мотивационо писмо? И чему служи тај ХР? Инфостуд је одлучио да организује догађај на тему: „Припремите се за разговор за посао“ где ћете добити одговоре на ова, али и многа друга питања. Догађај ће се одржати 21. фебруара од 18 часова у  Impact Импацт Hub-у, Македонска 21, Београд.

На интернету постоји много правила о томе како написати добар CV и шта је то мотивационо писмо, али је сасвим другачије када о томе говори неко из прве руке, неко ко се најбоље разуме у разговоре за посао! О томе како изгледа регрутација унутар фирме, односно како то послодавац долази до свог новозапосленог, на основу чега одабере правог кандидата и како да баш Ви будете прави кандидат, говориће Ања Балажевић, ХР бизнис партнер у Инфостуду.

Разовор за посао више није мука – Трема нестаје

Ања ће прво објаснити:

  • Како треба да изгледа добар CV, а како мотивационо писмо?
  • Зашто су важни и која је разлика?
  • Како истаћи своју радну биографију?

Осим предавања, очекује вас и симулација разговора за посао! У овом делу имаћете прилику да “провежбате” разговор за посао! Одабраћемо неколико биографија које нам пошаљете и на самом догађају можете директно ХР-у поставити сва она питања која нисте до сада имали прилике и самим тим себи обезбедити пут да бриљирате на сваком следећем разговору за посао!

Учешће на догађају је бесплатно, а пријаву можете послати путем следећег линка: ПРИЈАВА

Слање CV-а није обавезно и можете присуствовати догађају чак и ако га не пошаљете, а сви који желе да пошаљу своју радну биографију то могу учинити тако што ће је доставити путем мејла на адресу natalija.paunovic@infostud.

Извор: Стартуј

Leave a comment