Осмисли! Предложи! Освоји!

Обрати пажњу: Екипа Young Media Networka је у потрази за логом! Треба нам твоја помоћ, јер смо ту због вас и желимо да решење дође баш од вас: младих! За најуспешнију идеју предвиђена је новчана награда!

Осмисли! Предложи! Освоји!  ЛОГО!

Ко смо ми: Young Media Network или Мрежа младих медија и медија за младе YМН је међународно удружење, основано крајем новембра у Београду као резултат вишегодишње, неформалне сарадње новинара и уредника неколико земаља региона. Повезала нас је жеља за стварањем, умрежавањем и разменом медијског садржаја за младе по мери младих и њихових интересовања. Међу оснивачима је девет правних и физичких лица (медија и појединаца) из Србије, Босне и Херцеговине, Северне Македоније и Црне Горе. Међутим, ово није крај. Стајање није опција. Мисија нам је да и даље повезујемо младе из што више земаља. У 2023. крећемо пуном паром!

Шта тражимо: Лого треба да представља неке од основних вредности наше и ваше мреже: умрежавање, копродукцију, интеркултуралност, професионалност у извештавању, етичност, партиципацију, медијску писменост и најважније младост.

Рок и адреса: Предлоге за лого можете нам послати до 15. фебруара 2023. године, на адресу: bozicjelena94@gmail.com.

Leave a comment